Иска ми се да изразя и аз моето мнение
,подкрепям народна мрежа , и разбира се , ако ми хрумне идея , моментално бих я споделила. Живея извън България , но всяка моя спестена стотинка , е за България, всяка моя мисъл е свързана с моята държава , моя . С всичко което се
Прави за нашата държава съм съпричастна, дори , че съм родила децата си в чужбина , те знаят да четат български и познават българската история, и те са горди с кръвта си българска, така са научени..
Моите поздравления на Сърнела, и това което прави, трябват усилия и огромна любов.
На протестите , според мен , трябва да има силни и активни личности, които да се Чуват,трябва да има добре обучени оратори , с ясно произношение и висок глас , чисто технически, без колебание в гласът ,заучаване , на повтарящи се фрази , за да разбудят и подбудят българинът да се бори за своята независимост. Все още , въпреки че се чува, е някак си вяло, не категорично, а трябва безцеремонна категорична позиция , с ясен глас, с ясни позиции…, чисто технически, споделям това. Аз за сега ги соля в фб, влизам в пререкания и защитавам каузата, както подстрекавам замислянето, върху икономическите проблеми, които са неизбежни. Следя чуждата преса , и помагам по този начин на българинът да се замисли , на къде отиваме… това е едно частно мнение, мое, с каквото мога ще помагам , да запазим страната си цяла и да тръгнем в правилната посока…